Yaşam Çocuk

Yaşam Çocuk
Çocuk Dünyası

Sayfalar

31 Temmuz 2010 Cumartesi

JETGİLLER - çizgi film

JETGİLLER: Taşdevri'nin gelecek çağlarda geçen versiyonuydu, bunların da herşeyi egzantrik ve moderndi. Hizmetçileri robottandı, araba yerine uçan daireleri vardı doğal olarak. Bende fazla bir heyecan uyandırmazdı gelgelelim.
--------------

Jetgiller Vardı Bir Zamanlar.. | Teknoloji Çok Da Hızlı Değil


ABD’de yapılan bir araştırmaya katılan orta yaşlı kişiler, günümüzdeki teknolojinin seviyesinin çok da yüksek olmadığını düşünüyorlar. 2010 yılında ulaştığımız düzey, bazılarını hayal kırıklığına uğratmış.
Her ne kadar, teknolojinin çok hızlı geliştiğini, bu hıza yetişmekte zorlandığımızı söylsek de, bazıları için bu hız hiç de yeterli gelmiyor.
Eski filmlerde, çizgi filmlerde ya da kitaplarda 2000′li yıllarda insanların çok yüksek teknolojiye sahip olacağı, uçan arabalarla seyahat edeceği, hizmetçi robotları olacağı söyleniyordu. Ancak 2010′a girdiğimiz şu günlerde bu gelişmelerin hiç birinin yaşanmamış olması bazılarını hayal kırıklığına uğratmış.
 
Jetgiller’de teknoloji o kadar ileriydi ki robot hizmetçiler bile iş yapmak zorunda değildi
Zogby adlı bir araştırma kurumun yaptığı son çalışmaya katılanların %32′si günümüzde teknolojinin çok daha ileri seviyede olması gerektiğini düşündüğünü belirtti.
Araştırmaya katılanlar kişilerden 35 ile 54 yaş arasındakilerin günümüzdeki teknolojiden en az memnun olan kesim olduğu ortaya çıktı. Bu gruptaki katılımcılar, mevcut teknolojinin şimdi olduğundan çok daha üst seviyede olması gerektiğine inandıklarını belirttiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çocuklar için - Çocuk Dünyası Eğitim - Oyun - Eylence - Çocukca Çocuk Sitesi