Yaşam Çocuk

Yaşam Çocuk
Çocuk Dünyası

Sayfalar

24 Nisan 2016 Pazar

23 Nisan Şiirleri Hemen İndir

23 Nisan için Sizler için seçtiğimiz en güzel 23 Nisan Şiirlerini İndirerek Okuyabilirsiniz.


23 Nisan Şiirleri Hemen İndir
23 nisan şiirleri
23 Nisan Şiirleri, çocuklar için özel olarak hazırladığımız şiirlerin bulunduğu ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz 23 Nisan Şiirleri paketidir. 23 Nisan'da okunabilecek en güzel
şiirleri sizler için seçerek eklediğimiz paket içerisinde toplam 10 adet şiir bulunuyor.
Çocuklarımızın okullarda, mini gösterilerde ve bu özel gün için düzenlenen büyük etkinliklerde okuyabileceği 23 Nisan Şiirleri paketini indirerek bilgisayarınız üzerinde dilediğiniz kadar okuyup ezberleyebilirsiniz. Ezberlemek istemiyorsanız, dilediğiniz zaman açarak yeniden okuyabilirsiniz.
Resim dosyası olarak bulunan 23 Nisan Şiirleri içerisinde Atatürk, çocuklar ve bu özel gün için birbirinden güzel sözler bulunuyor. Atatürk'ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl çocuklarımızın katıldığı büyük etkinlikler ile kutlanılmaya devam ediyor. Siz de çocuğunuz bu özel günde şiirler okusun istiyorsanız bu 23 Nisan Şiirleri paketini hemen indirebilirsiniz. Ayrıca bu paket sayesinde gelecek yıllardaki 23 Nisan günlerinde de çocuklarınız şiirler okumaya devam edebilir.
Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz 23 Nisan Şiirleri paketimizi indirdikten sonra şiirleri RAR dosyası içinden çıkartarak hemen okumaya başlayabiliyorsunuz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Çocuklar için - Çocuk Dünyası Eğitim - Oyun - Eylence - Çocukca Çocuk Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çocuklar için - Çocuk Dünyası Eğitim - Oyun - Eylence - Çocukca Çocuk Sitesi