Yaşam Çocuk

Yaşam Çocuk
Çocuk Dünyası

Sayfalar

24 Mayıs 2012 Perşembe

Puss in Boots (Çizmeli Kedi) Çizmeli Kedi'nin serüvenleri

 Çizmeli Kedi'nin serüvenleri

İlk kez Şrek 2 animasyonunda karşımıza çıkan sevimli kurnaz Çizmeli Kedi o derece ünlendi ki mizah, tehlike dolu filminde serüvenden serüvene koşuyor.



San Ricardo yetimhanesinde büyüyen Çizmeli Kedi’nin adı yakın arkadaşı Humpty Alexander Dumpty yüzünden kanun kaçağına
çıkmıştır. Bu yüzden sürekli firardadır ve adını temize çıkarmaya çalışmaktadır, bir yandan da Sihirli Fasulyeler’in peşindedir.

Bir gün Çizmeli Kedi’nin yolu Humpty Dumpty ve Yumuşak Pati Kitty ile kesişir. Her üçü de Sihirli Fasulyeler’i bulmak ister. Soyguncu ve katil çift Jack ve Jill’in elinde olan fasulyeleri çalmak için işbirliği yaparlar. Fasulyeleri ele geçiren üçlü devin şatosuna doğru yola çıkarlar, burada onları Altın Yumurtlayan Kaz’ın benzersiz altın yumurtaları beklemektedir.

Bu başarılı animasyonun Özel Bölümler’inde Çizmeli Kedi: Üç Şeytan filmi, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin arena gösterisi, yaratıcı ekiple söyleşiler, seslendirme evresi, çıkarılmış sahneler, Madagascar 3’ün fragmanı, Dreamworks animasyon dünyasının ünlü şarkıları yer alıyor. Çizmeli Kedi: Üç Şeytan’da Prenses Bellagamba’nın Ateşin Kalbi adlı yakutu ünlü Fransız elmas hırsızı Le chuchoteur (Fısıldayan) tarafından çalınır.
Prenses yakutu bulma görevini Çizmeli Kedi’ye verir.
Hiçbir şeyden korkmayan yürekli Çizmeli Kedi, elmas hırsızının yardımcıları Üç Şeytan’la başetmek zorundadır.

Puss in Boots (Çizmeli Kedi)

Yönetmen: Chris Miller
Seslendirenler: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton, Amy Sedaris/ 2011, 86 dakika, Tiglon.

Format: Dvd, Vcd, Blu-ray.

Çocuklar için - Çocuk Dünyası Eğitim - Oyun - Eylence - Çocukca Çocuk Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çocuklar için - Çocuk Dünyası Eğitim - Oyun - Eylence - Çocukca Çocuk Sitesi