Yaşam Çocuk

Yaşam Çocuk
Çocuk Dünyası

Sayfalar

23 Ekim 2011 Pazar

Hawkeye / Clint Barton ( Hawkeye Kimdir? - Hawkeye Hakkında )

Hawkeye / Clint Barton (Hawkeye Kimdir? - Hawkeye Hakkında) Hawkeye / Clint Barton



Güçleri: Mükemmele yakın bir nişan alma yeteneğine sahip profesyonel okçudur. Akrobasi eğitimi almıştır. Ayrıca Captain America'dan yakın dövüş eğitimi almıştır. Kendi yapmış olduğu değişik türde yayları ve gene kendi yapımı olan farklı etkilere sahip okları kullanır.

Biyografi: Clint Barton henüz 8 yaşındayken anne ve babasını bir trafik kazasında kaybetti. Abisi Barney ile birlikte yetimhaneye yerleştirildiler. Clint 14 yaşındayken abisi ile birlikte buradan kaçtı. Gezgin bir karnavala katıldı. Burada karnavalın yıldızı olan ve kendine Swordsman diyen kişiyle tanıştı. Clint'in okçuluk konusundaki doğal yeteneğini farkeden Swordsman onu eğitmeye başladı. Okçuluk eğitimini dört yıl boyunca günde sekiz saat sürdüren Clint karnavalda Hawkeye adıyla gösterilere başladı.

Iron Man'i iş başında görünce ona özenerek gösterişli bir kostümle okçuluk yeteneklerini suçla savaşan biri olarak kullanmak istedi. Fakat henüz ilk denemesinde yanlışlıkla bir hırsız sanıldı ve kendisini ona ilham veren Iron Man ile savaşırken buldu. Bu olaydan haftalar sonra Black Widow adlı bir Rus casusuna duyduğu ilgi onun başka suçlar işlemesine neden oldu. Fakat Hawkeye'ın asıl niyetini anlayan Iron Man ona destek olarak Avengers'ın bir üyesi olmasını sağladı.

Hawkeye bu ekipte yıllar boyunca hizmet etti. Ekipten ayrıldığı birara kendisi gibi suçla savaşan biri olan Mockingbird ile evlendi. Avengers'a geri döndüğünde ekip üye sayısının çokluğundan daha iyi hizmet verebilmek için Doğu Yakası ve Batı Yakası olmak üzere ikiye ayrılmıştı. Batı Yakası'nın iki numaralı komutanı oldu. Karısının ölümü ve Batı Yakası Avengers'ın dağılmasının ardından bir süre ülkede dolandı ve ardından Avengers tekrar tek bir ekip olarak biraraya gelince onlara katıldı. Burada aradığı huzuru bulamadı. Hükümet tarafından desteklenen bir süper-insan grubu olan Thunderbolts'a katıldı. Thunderbolts eskiden suçlu olan fakat artık bu suçlarını affettirmeye ve geçmişlerinden kaçmaya çalışan kişilerden oluşuyordu. Hükümet desteğini çekip Hawkeye'a bu gruptan çekilmezse ona karşı dava açılacağı yönünde tehdit etti.





Bir zamanlar kendisi de bir suçlu olarak görüldüğünden Thunderbolts'a sempati duyan Hawkeye hükümetin karşı çıkmasına rağmen bu ekibe liderlik etti. Thunderbolts'un diğer üyelerini eğer birer kahraman gibi davranırlarsa hükümetin eski suçlarını affedeceğine ikna etti. Ekiptekiler daha sonra Hawkeye'ın onlara yalan söylediğini öğrendiler. Eski suçlarının bağışlanması hiçbir zaman sözkonusu olmamıştı. Fakat Hawkeye hükümetin çok gizli bazı sırları hakkında bilgi sahibi olduğundan hükümetle bir anlaşma yapmayı başardı. Ekip arkadaşlarının bağışlanması karşılığında kendisinin hapsedilmesini kabul etti.


Çocuklar için - Çocuk Dünyası Eğitim - Oyun - Eylence - Çocukca Çocuk Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Çocuklar için - Çocuk Dünyası Eğitim - Oyun - Eylence - Çocukca Çocuk Sitesi